Back to Top

Dit zijn de foto's die uit ons archief zijn opgedoken. Mogelijk dat er bij jullie nog andere ergens liggen te verstoffen. Zo ja zend ze ons, het liefst digitaal in een resolutie van max 300 dpi. Je kunt ze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wolvega
Wolvega (73)

NIVON jongeren Wolvega.

Een aantal foto's uit de periode dat NIVON jongeren in Wolvega actief waren. Meerdere foto's van een creatieve manifestatie (Blub-in) en de eerste popopera die in Wolvega werd vertoond. Helaas zijn er honderden activiteiten geweest, maar slechts van een beperkt aantal zijn er foto's. Heb je nog foto's van een van de activiteiten? Stuur ze op! 

Kortehemmen 26-10-1968

Vormingsweekend

Met als thema "Ruimte voor onszelf" (oktober 1968). Een tweede weekend werd in februari 1969 ("Samen jong zijn, ja gezellig" ) gehouden.

Lage Vuursche

NIVON jongerencentrum.

Een natuurvriendenhuis gerund door de jongeren zelf. Om het gebouw een kampeerterrein.

En dat allemaal in Lage Vuursche. Waarom dan toch de foto's hier opgenomen? Het antwoord vind je bij de foto's.

Pinksterkamp

Pinksterkampen georganiseerd door en voor jongeren

Deze werden gehouden op het kampeerterrein de Halse Hul in Eerbeek met de organisatie en drukkerij in het ABK-huis.

Van een aantal ontbreken de onderschriften nog. Help jij ons daarmee?

Landelijk

Landelijke contacten

De Nivon jongeren Wolvega onderhielden veel kontakt met andere afdelingen en het centraal bureau op de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Een groot aantal foto's stamt uit de jaren '70 en dan met name van het huwelijksfeest van Herbert en Mieke dat gehouden werd in Hoorn.

 
Powered by Phoca Gallery