Hoi Phil,

Wat een rijke historie heb je opgebouwd met OH. Dat er een krant was verschenen heb ik nooit geweten. Echt goed. Ademt de sfeer van toen helemaal uit.

Tja, de verbouwingen waren "intens".
In "mijn beheerderperiode" werd de grote schuur als vervanging voor de paardenstal met hooizolder gebouwd, evenals de verbouwing van de receptie. Met veel dank aan Jan Willem Altena en zijn vader die bij Heijmans werkte. Volgens mijn gegevens heeft Heijmans ook nog "steun" gegeven bij de bouw van de nieuwe schuur, maar dat zou ik na moeten vragen bij Jan Willem.

Ook werd in die tijd het gehele centrum voorzien van centrale verwarming. Het waren 2e hands radiatoren, zodat de prijs sterk kon worden gedrukt.

Vanwege de hausse op huur van het gebouw (bezettingsgraad steeg in die periode naar 80%) was het een hele klus om naast je werk of studie "het bedrijf Nivon jongerencentrum" te runnen. Douwe Bangma is ook beheerder geweest, dus diverse herinneringen aan Ons Honk.

In alle belevingen doet het me denken aan CCC Inc. die in Neerkant neersteek. Wantrouwig aangekeken door de lokale bevolking, maar de ban werd gebroken met het opbouwen van een goede relatie met de buurman.Bij OH was er ook een buurman en volgens mij hadden jij en Herbert daar wel contact mee. Maar echt contact met de Vuursche inwoners is er volgens mij nooit geweest. Of kwamen jullie in het dorpshuis dat door een pyromaan, zelf vrijwilliger bij de brandweer in Lage Vuursche, in rook is opgegaan?

Van Dannie Brus kreeg ik door dat het voormalige OH is verkocht aan Topparken en zal worden afgebroken. Dannie probeert voor de fatale ineenstorting in OH een reünie te organiseren.