nivonlogo2Het is gelukt, we kunnen een laatste keer gebruik maken van Ons Honk. 

lv image32Op 14 en 15 december 2019 wordt daar een reunie gehouden van voor en met iedereen die daar zijn of haar schreden heeft liggen.

De nieuwe eigenaar, Topparken, geeft ons de mogelijkheid om dat weekend weer eens in Ons Honk te zijn. Omdat het nog zo pril is kunnen we nog geen verdere informatie geven. In Ons Honk kan niet geslapen worden omdat het huis leeg is. Wat we wel weten is dat het Koos Vorrinkhuis geheel beschikbaar is voor overnachten (100 bedden). Wil je overnachten in KOOS dan is aanmelden vooraf noodzakelijk. Overnachting boeken gaat via het boekingsformulier

facebook logo
Wil je deelnemen aan de reünie? (Incl. eenvoudig diner op zaterdagavond en ontbijt op zondagochtend in Koos) dan is aanmelding noodzakelijk via ons aanmeldformulier. Nivon-95 jaar subsidieert de reunie, maar aangezien op dit moment de begroting nog niet rond is weten we nog niet welke bijdrage we van de deelnemers moeten vragen.

Meer info? 06-51408584 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dannie Brus)

Houdt ook deze site in de gaten voor meer info. Ook kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief

Alvast herinneringen ophalen, maar ook foto's van nu bekijken? Zie ons fotoalbum.

En als je heel oude foto's wilt zien kijk dan eens op de site van de GroeneGraf.

lv image33